.:OM OSS/ABOUT US:.


Vi heter Björn och Matilde Hagen och är innehavare av Be Meja's Kennel. Båda två har varsin norsk förälder, så Norge håller båda varmt om hjärtat. Våra gemensamma intressen är, förutom hundarna, snowblades, dykning, musik, Simpsons, trädgården, huset och att fotografera. Att träffa andra pinschers, speciellt vår uppfödning, och träna lydnad, agility, viltspår, utställning eller att låta hundarna busa är bland det roligaste vi vet. Eftersom vi bor i Skåne och har nära till Danmark åker vi ibland dit på utställningar. 2010 tog vi båda Jägarexamen, Björn kommer nog att jaga en del medan Matilde mest kommer gå som hundförare.

 

Pinscher har vi (Matilde) haft sen 2000 och efter att vi haft både tik och hanhund i hemmet då vi vill ha tillräckligt med erfarenhet för att kunna ge våra framtida valpköpare råd och stöd började vi tänka på att göra drömmarna om kennel till verklighet. Efter några försök med inskickande av namn la vi till en joker på slutet som vi trodde skulle gå igenom och det namnet blev det, Be Meja's. Vi har hundar som heter något på B och M, precis som oss. Meja (Disa-Dallas 2000-2010) är vår första pinscher, ville att hon skulle vara med i kenneln på något sätt, fast hon inte gått i avel. Vår pinscherlogga är Mejas huvud och Molles kropp, de två kastraterna ville också vara med! 2005 blev vårt kennelnamn godkänt och 2006 föddes vår A-kull som var efter vår tredje pinscher Asketvetens Ebony - Bizkit! Hon är även mor till vår B, C och D-kull eftersom hennes avkommor har visat sig ha en utmärkt mentalitet och valpköparna är mycket nöjda med sina pinschrar. Vi har även tävlat med Bizkit inom utställning, agility, lydnad, viltspår och mentaltester och hon har visat sig vara i toppskiktet bland pinschrar inom alla sporter! Hon är Årets Allroundhund inom hela SSPK samt Årets Arbetande hund inom Pinschersektionen. Hon tycker det är superkul att arbeta, men tycker lika mycket om att slappa i sängen eller ta sig ett dopp i en ljummen sjö.

 

Vi bor i Munkebäck utanför Asmundtorp i Skåne med stor trädgård. Våra uppfödda valpar bor alltid i vårt hem under alla deras veckor och får utökad stimulans efter hand. Våra hundar är familjehundar, bor och lever med oss 24 timmar om dygnet, deras avkommor vill också leva så. Med hundarna tävlar vi i spår, agility, lydnad, viltspår, utställning, rallylydnad mm. Annars har vi mest kul med våra hundar, går på träningar, går promenader, myser i soffan och träffar hundkompisar.EMAIL:
matilde[A]pinscher.nu eller bjorn[A]pinscher.nu

Björn & Matilde Hagen
Tangostigen 8
26176 Asmundtorp
Sverige

0418-439070 eller 0735-135706